[Film-Magyar]!!™ A 90-es évek Közepén (2018) Filmek – Online Videa

A 90-es évek közepén Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Stevie13 éves, akit szétvet az energia. Anyja szerető és figyelmes, de egy kicsit túlzásba viszi az érzelmei kimutatását. Nagybátyja hallgatag és egy erőszakos zsarnok. Ezért Stevie felkeresi a munkásosztály Los Angeles-i külvárosát, hogy valami értelmet találjon az életének.Meg is találja azt agördeszka pályán.

 • Gyártási év: 2018-10-19
 • Rating: 7.5
 • Termelés: Waypoint Entertainment / A24 / Scott Rudin Productions /
 • Műfaj: VígjátékDráma

Ossza meg ezt a filmet barátaival

A 90-es évek közepén (2018) Teljes Film Magyarul

A 90-es évek közepén Teljes Film Magyarul

Stevie13 éves, akit szétvet az energia. Anyja szerető és figyelmes, de egy kicsit túlzásba viszi az érzelmei kimutatását. Nagybátyja hallgatag és egy erőszakos zsarnok. Ezért Stevie felkeresi a munkásosztály Los Angeles-i külvárosát, hogy valami értelmet találjon az életének.Meg is találja azt agördeszka pályán.. A 90-es évek közepén film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött A 90-es évek közepén

 • Jonah Hill
  Director
 • Eli Bush
  Producer
 • Ken Kao
  Producer
 • Scott Robertson
  Executive Producer
 • Scott Rudin
  Producer
 • Allison Jones
  Casting

Kiadási dátum:
US 2018-10-19

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/A 90-es évek közepén

A 90-es évek közepén – Színészek és színésznők

A 90-es évek közepén

Sunny Suljic
Stevie
A 90-es évek közepén

Katherine Waterston
Dabney
A 90-es évek közepén

Lucas Hedges
Ian
A 90-es évek közepén

Na-kel Smith
Ray
A 90-es évek közepén

Olan Prenatt
Fuckshit
A 90-es évek közepén

Gio Galicia
Ruben

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: A 90-es évek közepén teljes film,néz A 90-es évek közepén film online ingyen HD, Letöltés A 90-es évek közepén teljes film 720p hd, A 90-es évek közepén film online ingyen magyar szöveggel, néz A 90-es évek közepén film online teljes verzió, A 90-es évek közepén teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

8.2

Kszi, Simon

Kszi, Simon

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

7.1

Superbad - avagy miért ciki a szex?

Superbad – avagy miért ciki a szex?

A legtöbb, mondhatni mindegyik középiskolás srác gondolata a szex körül forog. Így van ezzel Evan és Seth is, az elmúlt négy esztendőt egymás társaságában és – gondolatban – szebbnél szebb, szexis csajokkal töltötték. Az ábrándozásnak azonban a suli befejezésével hamarosan vége szakad. Ráadásul kénytelenek szembenézni a szomorú ténnyel, szűzen fejezik be az évet. A váratlan bulimeghívás talán az utolsó lehetőség a két lúzer számára, hogy elveszítse azt, amije van. Evan és Seth mindent el is követ annak érdekében, hogy ez így legyen.

6.4

High School Musical 3. - Végzősök

High School Musical 3. – Végzősök

Troy és Gabriella az utolsó évét tölti a gimnáziumban. Az egykori gyerekek felnőttek, végzősök lettek. Ez pedig azzal jár, hogy akár akarják, akár nem, de szembe kell nézniük azzal, mi legyen a kapcsolatukkal. Mivel mindketten más főiskolán tanulnak tovább, útjaik szükségszerűen szétválnak. Előtte azonban a Vadmacskák többi tagjával színre viszik a musicalt, amelyben a jövővel kapcsolatos vágyaikról és félelmeikről, elvárásaikról és reményeikről énekelnek, táncolnak. Azután jöhetnek a vizsgák, az érettségi. A képernyő után a High School Musical a mozik vásznát is meghódította.

7.2

Egy magányos tinédzser

Egy magányos tinédzser

Mindenki tudja, hogy a serdülőkor nehéz, és Nadine élete sem könnyű, ami még elviselhetetlenebbé válik számára, amikor legjobb barátnője, Krista randizni kezd a bátyjával. Nadine egyszerre magányosnak érzi magát, amíg egy figyelmes fiú váratlan barátsága meg nem csillantja előtte a reményt, hogy az élet talán mégsem olyan szörnyű.

© All Right Reserved
True Detective HDTV | The Man Who Stole Banksy | Little Big City 2