[Film-Magyar]!! Kill Bill (2003) Film Online Videa Ingyenes

Kill Bill (2003) Film Online Magyarul

2003-10-10 NA Kill Bill HD

Film Magyar™

01:51:00

Kill Bill

Kill Bill Film Online Magyarul A Menyasszony egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Ám terhes lett és férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill mindenkit lemészárol. A Menyasszony utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A nő nem hal bele a fejlövésbe, hanem ötévi kóma után véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Senki nem tudhatja, mikor fog következni a listán. Csak egy biztos: Bill lesz az utolsó a sorban.

 • Kiadási dátum: 2003-10-10
 • Clasificación: 7.9
 • Termelés: Miramax / A Band Apart / Super Cool ManChu /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Kill Bill online filmek ingyen

Kill Bill teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Kill Bill film

Kill Bill filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Kill Bill

 • Quentin Tarantino
  Director
 • Robert Richardson
  Director of Photography
 • Sally Menke
  Editor
 • Lawrence Bender
  Producer
 • Koko Maeda
  Casting
 • Johanna Ray
  Casting

Megjelenési dátum:
US 2003-10-10

Film költségvetés:
$30,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kill Bill

Kill Bill – Filmesek és színészek

Kill Bill

Uma Thurman
Beatrix “The Bride” Kiddo
Kill Bill

Lucy Liu
O-Ren Ishii
Kill Bill

Vivica A. Fox
Vernita Green
Kill Bill

Daryl Hannah
Elle Driver
Kill Bill

David Carradine
Bill
Kill Bill

Michael Madsen
Budd

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Kill Bill online teljes film magyarul,Kill Bill teljes film magyarul, Letöltés Kill Bill videa tejes film, Kill Bill teljes film magyarul mozicsillag, Kill Bill teljes film online magyarul, Kill Bill magyar online

Hasonló kategóriában

7.3

A szamuráj

A szamuráj

A történet XIX. századi Japánba vezet minket. Főhőse Zatoichi, látszatra csupán egy vak vándor, aki szerencsejátékból és masszírozásból él. De az álarc mögött valójában egy kardforgató mester rejtőzik, megáldva a lélegzetelállítóan pontos szúrások és a villámgyors kardrántás tehetségével. Zatoichi vándorlása során egy eldugott kis hegyi városkába ér, melyet Ginzo bandája tart hatalmában. A kegyetlen Ginzok mindenkit elpusztítanak, aki útjukban áll, különösen azóta, hogy felfogadták Hattorit, a félelmetes hírű ronint, aki beteg felesége megmentéséÊrt áll be védelmi pénzszedőnek a bandába. Zatoichi és fiatal barátja, Shinkichi egy játékbarlangban találkoznak két gésával. Okinu és testvére, Osei éppoly veszélyesek, mint amilyen gyönyörűek. A városba szüleik gyilkosai után jöttek, hogy bosszút álljanak rajtuk.

7.4

Tomboló ököl

Tomboló ököl

Sanghaj, 1908. A sanghaji harcművészeti iskola mesterét brutálisan meggyilkolják, az általa vezetett intézményt pedig terrorizálják. Cheng, a mester legtehetségesebb tanítványa a rivális japán iskolát gyanúsítja a tett elkövetésével, bizonyítékokat gyűjt, majd életét kockára téve véres leszámolásra indul ellenük.

6.8

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

Read More.. | Gretta Van Fleet - Discography 2017-2018 ak320 | HD Love Slate (2016)