[Film-Magyar]!! A Testőr (1961) Film Online Videa Ingyenes

A testőr (1961) Film Online Magyarul

1961-04-25 NA A testőr HD

Film Magyar™

01:50:00

A testőr

A testőr Film Online Magyarul A XVII. században egy gazdátlan szamuráj elvetődik egy településre, amelynek lakóit állandó rettegésben tartja a selyemkereskedő és a szakékereskedő zsoldosainak háborúsága. Sanjuro, aki hol az egyik, hol a másik fél mellé áll, valójában igyekszik kívül maradni a harcon. Mivel ez nem sikerülhet, kénytelen ravaszul mindkét tábor ellen harcba szállva biztosítani a lakóknak a békét.

 • Kiadási dátum: 1961-04-25
 • Clasificación: 8.1
 • Termelés: Toho Company, Ltd. /
 • Műfaj: Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A testőr online filmek ingyen

A testőr teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A testőr film

A testőr filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A testőr

 • Akira Kurosawa
  Director
 • Akira Kurosawa
  Screenplay
 • Ryûzô Kikushima
  Screenplay
 • Ryûzô Kikushima
  Executive Producer
 • Akira Kurosawa
  Producer
 • Tomoyuki Tanaka
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
JP 1961-04-25

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/A testőr

A testőr – Filmesek és színészek

A testőr

Toshirō Mifune
Sanjuro Kuwabatake / The Samurai
A testőr

Tatsuya Nakadai
Unosuke, gunfighter
A testőr

Yôko Tsukasa
Nui
A testőr

Isuzu Yamada
Orin
A testőr

Daisuke Katô
Inokichi
A testőr

Takashi Shimura
Tokuemon, sake brewer

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A testőr online teljes film magyarul,A testőr teljes film magyarul, Letöltés A testőr videa tejes film, A testőr teljes film magyarul mozicsillag, A testőr teljes film online magyarul, A testőr magyar online

Hasonló kategóriában

7.4

Az utolsó szamuráj

Az utolsó szamuráj

A polgárháborúnak vége. Az egykori hős, Nathan Algren (Tom Cruise) nem találja a helyét a békés, egyre praktikusabb országban. A vakmerőség, az önfeláldozás, a hűség – az ő katonaerényei – itt már értéktelenné váltak. Ebből az állapotból egy sok pénzzel kecsegtető ajánlat mozdítja ki. Algrennek Japánba kell utaznia, ahol a fiatal, Amerika-barát császár modern hadseregébe kiképzőtisztnek szerződteti. Az új haderőnek a régi hagyományokat tisztelő és követő szamurájokkal kell leszámolnia. Az első csapást maga Algren vezeti. Az elkapkodott előkészületek miatt hiába a modern fegyverzet, a szamurájok diadalmaskodnak, és Algren fogságba esik. A szamurájok parancsnoka azonban nem végez az idegennel, hanem megpróbálja megismerni. Az amerikai pedig lassan megtapasztalja, hogy a szamurájok értékrendje sokkal közelebb áll hozzá.

8.4

A hét szamuráj

A hét szamuráj

Egy ismétlõdõ rablótámadásoknak kitett falu gazdátlan szamurájokat roninokat fogad fel, hogy azok, mint a harc művészei, megvédjék a termésüket. Ez végül nem kis áldozat árán és a falusiak részvételével sikerül is. A rendkívül mozgalmas csatajelenetekben megjelenített harc ellenére sem egyszerű kosztümös kalandfilmet látunk, hiszen Kurosawa itt is az embereket, az emberi kapcsolatokat helyezte a középpontba: a parasztoknak mindenekelõtt magukat, vagyis számító önzésüket, gyanakvásukat kell legyõzniük. Ez a nagy kritikai és közönségsikert aratott, filozófikus mélységű szamurájfilm szolgált egy hasonlóképpen közkedvelt amerikai western, A hét mesterlövész alapjául.

7.9

Kill Bill

Kill Bill

A Menyasszony egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Ám terhes lett és férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill mindenkit lemészárol. A Menyasszony utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A nő nem hal bele a fejlövésbe, hanem ötévi kóma után véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Senki nem tudhatja, mikor fog következni a listán. Csak egy biztos: Bill lesz az utolsó a sorban.

5.4

Joker

Joker

A szerencsejáték-függő Nick Wild testőrként dolgozik Las Vegasi kaszinókban. Amikor egy jóbarátját brutálisan helyben hagy egy gengszter, Nick segít neki bosszút állni, ám kiderül, hogy célpontja a helyi keresztapa fiacskája.

Morgan Griffin | Multifunktions Automatic stripping pliers wire stripper Wire cable Cutter Tools | Price Lowest